Muziek

Musik ist höhere Offenbarung als alle Weisheit und Philosophie
Ludwig van Beethoven

Voel je de nood aan muzikale expressie? Wil je je leren uitdrukken in die universele muziektaal? Wil je je uitleven op een podium als solist of in een orkest, als zanger of instrumentist? Hou je van oude muziek, het klassieke repertoire of wil je net experimenteren met moderne muziek? Dan ben je bij de muziekafdeling van Conservatorium Leuven aan het juiste adres!

Aan Conservatorium Leuven kan je zowat alle klassieke instrumenten en zang volgen, met tevens een mooi aanbod aan oude muziekinstrumenten. Ons spectrum groepsmusiceervakken en ensembles is zeer groot, met tevens aandacht voor niet-klassieke stijlen en genres, alsook experimentele muziek.

Kinderen kunnen vanaf 6 jaar bij ons terecht voor muziek- of musicalinitiatie. Vanaf 8 jaar bestaat onze opleiding uit een combinatie van instrument- of zanglessen, groepsmusiceren en algemene vakken. In de tweede graad is het groepsmusiceren geïntegreerd in de lessen muzikale vorming. Voor blinden en slechtzienden hebben we een aangepaste cursus muzikale vorming.

© Copyright 2021 • Conservatorium Leuven - Privacy policy Website ontworpen en ontwikkeld door MINSKY