Artrium

Vzw Artrium ondersteunt en promoot artistieke activiteiten van Conservatorium Leuven. Met de hulp van Artrium kunnen muziek, woord en dans hun missie als podiumkunst waarmaken en krijgen concerten en voorstellingen de nodige uitstraling. Artrium wil tevens de artistieke horizon van de leerlingen van Conservatorium Lueven verruimen en biedt hen workshops, lezingen, masterclasses en culturele uitstappen aan. 

Door lid te worden van Artrium steun je de leerlingen van Conservatorium Leuven om zich te ontplooien als podiumkunstenaar door deel te nemen aan de podiumprojecten, workshops en lezingen. Je kan ons ook steunen door het kopen van een potlood (1 euro) of een paraplu (10 euro) op het secretariaat.

Sinds 2017-2018 organiseren we een reeks optredens onder de titel Briljant. Hierin tonen getalenteerde leerlingen, jong en oud, solistisch hun kunnen. De grote Con brio optredens blijven we verder uitbouwen in de lijn van de voorbije jaren. 

Prijzen lidmaatschap per schooljaar


Individueel lid: 5 euro
Gezinskaart: 15 euro
Als lid krijg je een volledig seizoen korting op al onze evenementen en toegang tot workshops en lezingen.

Erelid: 50 euro
Als erelid krijg je naamsvermelding op de website en alle programmaboekjes (dit kan ook onder je bedrijfsnaam). Ook een ticket voor alle evenementen op een speciaal voorbehouden plaats is inbegrepen.

Lidkaarten zijn te verkrijgen op het secretariaat van de hoofdafdeling te Leuven, of aan de kassa bij elke Artriumactiviteit. Breng je lidkaart steeds mee om gebruik te kunnen maken van de voordelen! 

Nog vragen? Mail naar artrium@leuven.be of bel 016 22 21 21

Ereleden

Convento Wines & Antiques: Mechelsestraat 87, Leuven
Crescendo Music, muziekpartituren en toebehoren: Herestraat 7, Leuven
Fineko Leuven (Accountants, belastingconsulenten, juristen): Koetsweg 267-271, Kessel-Lo
Elsen Kaasambacht, Mechelsestraat 36, Leuven
Vzw Amedee

UiTPAS

Ook bij Conservatorium Leuven kan je terecht met je UiTPAS. Je kan bij ons punten sparen bij alle Artriumoptredens. Wie recht heeft op korting met zijn UiTPAS, krijgt ook bij ons korting op tickets voor deze optredens. Meer info over de UiTPAS in Leuven.

© Copyright 2021 • Conservatorium Leuven - Privacy policy Website ontworpen en ontwikkeld door MINSKY